Over ons

LIFEGUARD biedt kwaliteitsvolle EHBO-opleidingen voor bedrijven, zorgcentra en particulieren. Gesteund door jarenlange ervaring zorgen de lesgevers voor innoverende en motiverende cursussen die voor iedereen toegankelijk zijn. Gedrevenheid en respect voor ieder individu zijn de basis voor onze degelijke opleidingen. U kan bij ons terecht voor basis E.H.B.O. opleidingen zoals reanimatie, gebruik van een AED, sportongevallen, basisopleiding en bijscholing bedrijfshulpverlening... Maar ook voor de opleiding levensreddend handelen bij kinderen conform de vereisten van de kinderopvangdiensten.

Ons team van ervaren spoedgevallenartsen en -verpleegkundigen staat klaar om u op te leiden volgens de laatste richtlijnen. Iedere opleiding wordt door gespecialiseerde lesgevers verzorgd om te voldoen aan de hoogste kwaliteit. Samen met een verpleegkundig wondzorgspecialist, een plastisch chirurg, een apotheker en kinderarts bepalen de inhoud van onze lessen op basis van de meest recente wetenschappelijke bevindingen.

LIFEGUARD is erkend door de Federale Overheidsdienst voor Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg, dienst Toezicht Welzijn op het Werk en Kind & Gezin.